Kapperswedstrijd Skills Heroes

Het is even stil geweest rond mijn persoon en dat had allemaal te maken met drukte. Drukte met werk, opdrachten, vakanties en een verhuizing. De foto’s zijn er wel, maar er is nog een hoop dat bewerkt moet worden.

Gisteren mocht ik er weer op uit met de camera en deze keer had ik me voorgenomen de foto’s meteen te verwerken en “blog-klaar” te maken.

Het draait dit keer om mijn schoonzusje Ayça, die als Zeeuws kampioen van de Skills Heroes kapperswedstrijd, meedeed aan de kwalificatieronde voor het Nederlands kampioenschap. Het thema was MTV Music Awards en Ayça was verantwoordelijk voor haar, make-up en kleding. Helaas kwam ze slechts een half punt tekort voor een podiumplek, hierdoor is de kans klein op kwalificatie, maar ze had het wel erg goed gedaan. Chapeau ook voor de modellen Alev en Cem, die er goed uitzagen! Kijk maar eens naar de foto’s.

Mocht u nou ook door dit toptalent gekapt en geknipt willen worden, loop, fiets, rijd of vaar dan naar Middelburg en bezoek Kapsalon Take Off en vraag naar Ayça 😉

Wellicht is het al opgevallen: het copyright-logo in mijn foto’s is aangepast. Dit heeft te maken met een nieuwe koers die gevaren gaat worden. Binnen nu en enkele maanden zal rubenschouw.nl ophouden te bestaan. Er wordt gekozen voor een nieuwe website, logo en naam. Binnenkort meer hierover…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s